Salutació

Benvolguts companys i companyes.

La Societat Valenciana de Contracepció i Salut Reproductiva compleix 20 anys, que celebrarem en aquestes dècimes Jornades. En aquests anys de recorregut totes les Juntes Directives han comptat amb grans professionals de la nostra especialitat, als quals volem agrair la seva col·laboració desinteressada.

Des de la seva fundació, hem intentat compartir amb tots vosaltres, a través de les successives jornades, els coneixements científics que han anat sorgint amb el pas del temps, amb la finalitat d’apropar els avenços més nous en tots els temes que interessen a la nostra societat científica.

Els i les professionals, hem abordat els progressos en anticoncepció, esterilitat, consulta pre-concepcional o les ITS. Hem estat especialment sensibles amb temes com la interrupció voluntària d’embaràs, la violència de gènere, l’atenció als joves i adolescents, a les persones migrants i a les que pateixen alguna diversitat física o mental, sempre amb l’objectiu de millorar la seva salut sexual i reproductiva.

Igualment, també hem escoltat el consell de juristes i fiscals per tractar temes conflictius i ajustar-los a la legalitat.

A les jornades precedents hem comptat amb l’acreditació dels organismes oficials, la col·laboració de la Societat Espanyola de Contracepció i el suport de la indústria farmacèutica.

Des dels seus inicis, un dels objectius prioritaris de la SVCSR ha estat promoure la formació dels seus socis i incentivar a joves professionals interessats en la SSyR, per això hem contribuït aportant beques per a realitzar el Màster de Contracepció i Salut Reproductiva, sempre amb la idea de facilitar el coneixement i contribuir al necessari recanvi generacional.

En aquestes X edició de les Jornades, a més de celebrar el nostre aniversari amb tots i totes, ens proposem valorar, des d’altres perspectives, com ha estat l’evolució en aquests 20 anys de l’anticoncepció, les ITS, prevenció de la IVE i la violència de gènere, etc ..., tant en la nostra Comunitat com a nivell de tot el país.

Us agraïm la vostra participació en anteriors Jornades a les que mai heu fallat i volem comptar amb la vostra presència a les Jornades de 2019, per compartir els 20 anys de la Societat Valenciana de Contracepció i Salut reproductiva, la vostra societat.

Tots som la Societat valenciana de Contracepció i Salut Reproductiva.

Gràcies. Vos esperem.
La Junta Directiva de la SVCiSR

Esta web utiliza cookies para optimizar la experiencia del usuario. Si continúa navegando consideramos que aceptas su uso. Más información Aceptar